teisipäev, 8. juuni 2010

Teisipäev - 3 päeva veel

Hommik oli raske. Esimest korda siin oldud aja jooksul ei tahtnud hommikul  kuidagi üles ärgata. Võibolla on see seotud raske tööga aga võibolla eilse rieslinguga - mine võta kinni. Tööl saime jälle  õueprojekti. Ülesandeks kultuuristada järjekordne söötis ja rohtukasvanud maatükk ning istutada sinna salatid. Abimeheks juba tuttav pisike mullafrees, mis selle tüki tunni ajaga täiesti saagilootust andvaks põllulapiks muutis. Tassisime taimi täis kassettid põllu äärde ning kerisime aianööri lahti. Kõik peab ikka korralikult risti ja põiki sirge ja ühesuguste vahedega olema.

peale lõunasööki saime selle ülesande valmis ning jätkasime eelmise õhtu projektiga ehk maamandlite potistamisega. Torkasime need huvitavad taimed pottidesse ning toimetasime need siis õue päikese kätte ning vihmutite alla kosuma.
Tundub, et täna oli majandis tõeline õppepäev ning ka meie alati nii vabalt tööd leidvad juhendajad, eriti Reinhard, tegelesid õpilastega ja meil kippus töö otsa saama.
Saime veel õues juba tuttavale maalapile taimi juurde istutada. Seekordseks õnnelikuks osutusid kapsataimed, millele oli kasvamiseks vaja tugesid!!! Sordi nimeks Walking stick. Oli tõesti kõrge taim.
Tööd küsima minnes nägime taaskord (või tahtsime näha) Reinhardi silmis väikest kimbatust ning uueks tööks saime taimede kastmise. Kastsime siis taimi pool tundi.

Siis tegin natuke spionaazi ka, kuna nägin laual 2010 soovitussortimendi nimekirja, tahtsin seda endale ka - igaks juhuks.
Ja niimoodi see päev lõppeski. Tervelt 15 minutit varem, kui tavaliselt. Väntasime koju, imetlesime majahoovides lilli ning otsisime lõpuks jahutust sellest 30 plusskraadist oma residentsi kivist seinade vahel.
Homseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar